Page path:


Stillasdagene 2017 - bransjens møteplass

 
19. sep. 2017

12. og 13. september møttes stillasentreprenører, leverandører, produsenter og kunder til arrangementet som i år hadde overskriften <<fra byggeklosser til avansert engineering>>.

 
 

Totalt deltok 110 deltakere og 16 utstillere, med «speed date» som nytt av året. Konferansedeltakerne ble da delt inn i grupper, hvor hver utstiller fikk fem minutter til å introdusere sine produkter/nyheter.

KAEFER Energy, med Tor Arne Sunde i spissen, presenterte en demonstrasjonsmodell av ENERGY Shelter™, et formsydd telt av brannbestandig materiale til bruk utenpå stillasrammer og som er kompatibelt med de fleste stillassystemer. Teltet passer spesielt godt for aktører med behov for et avgrenset område beskyttet for vær og vind, eller for å beskytte omgivelsene for arbeid som foregår inne i ENERGY Shelter™, for eksempel ved sandblåsing.

De besøkende var svært interessert i produktet, og likte spesielt godt at det er enkelt å montere, samt at det bidrar til et ryddig, tørt og rent arbeidsmiljø kontra bruk av vanlig presenning.
Vi ser ikke bort ifra at vi får flere henvendelser fra interesserte kunder nå i etterkant av messen.

KEN