Page path:


Nyheter

Hold deg oppdatert!

Viser 1-20 av 45 elementer.

Digitalisering tar oss videre

16. jan. 2020

KAEFER Energy arbeider med spennende digitaliseringsprosjekter innen økonomi og administrasjon, og jobber stadig med å finne gode digitale løsninger på manuelt og tidkrevende arbeid.

more ...
Kake

Alle får en bit av kaken!

4. nov. 2019

Johan Sverdrup-feltet er nå i produksjon! Dette er det største utbyggingsprosjektet i Norge siden 80-tallet, og produksjonsstarten for et slik suksessfullt prosjekt som Johan Sverdrup vil bli behørig markert. 

more ...
Statfjord B

Suksessprosjekt ved veis ende

30. okt. 2019

Da arbeidslaget ankom heliporten etter sin siste tur på Statfjord B-prosjektet, ble de tatt imot av flere fra landorganisasjonen for å hedre den flotte innsatsen som er utført gjennom prosjektet.
 

more ...
OTD 2019

Møt oss på OTD 2019!

7. okt. 2019

Kom innom standen på en kaffe, og møt våre hyggelige medarbeidere som lærer deg mer om viktige og nyttige temaer som robotisering, klatring og "virtual reality".

more ...
KAEFER Energy - Lean-pris 2019

KAEFER + LEAN = FREMTIDEN

27. sep. 2019

KAEFER + LEAN = FREMTIDEN: gjennom smarte løsninger, kontinuerlig forbedring og ved å fremme innovasjon og digitalisering. Se mer i filmen under.

more ...
kake

Ett år uten medisinske skader på Equinor ISO Offshore-kontrakten.

23. sep. 2019

Det er gledelig å meddele at KAEFER Energy har svært gode HMS-resultater for året 2018 og frem til den denne dato. Vi har hatt en fantastisk utvikling hvor vi har eliminert alvorlige hendelser og unngått medisinsk behandlingsskader. Akkumulert siste 12 måneder er det registrert kun tre førstehjelpsskader på hele Equinor ISO-kontrakten. Dette er resultater vi kan være meget stolte av.

more ...

KAEFER Energy nominert til årets suksessbedrift av Rystad Energy.

31. jan. 2019

Stavanger, Norway

"Det er en ære å bli nominert".

Adm. Dir. Bård Bjørshol sier at det er en ære å bli nominert, hvor vi blant annet anerkjennes for vår vekst, samtidig med at vi oppnår bærekraftig lønnsomhet og ansetter mange nye medarbeidere.
KAEFER Energy er nominert innenfor kategorien «Business success» for 2018.
Se også pressemelding fra Rystad Energy.

På OTD med nyutviklet løftebjelke og bjelkesaks

26. okt. 2017

18. og 19. oktober deltok KAEFER Energy med stand på Offshore Technology Days (OTD) i Stavanger, hvor blant annet produkter knyttet til brannbeskyttelse (slik som våre brannbokser) og tilkomst-relatert utstyr ble utstilt.

more ...

Milliardkontrakt til KAEFER ENERGY

6. okt. 2017

Statoil har tildelt KAEFER ENERGY den mest langsiktige kontrakten i bedriftens historie. Den går frem til 2031 og dekker blant annet leveranse av tjenester og materiell innen isolering, stillas/tilkomst, overflate¬behandling og passiv brannbeskyttelse som utgjør de fleste av KAEFER Energy sine disipliner.

more ...