Page path:


Lean-reisen

KAEFER Energy startet Lean-reisen i 2013 og har implementert Lean-prinsipper på forskjellige lokasjoner og prosjekter. Vi trener våre ansatte i forståelse og praktisering av Lean-teori, som på denne måten forankres som en del av selskapets kultur. Dette resulterer i et trygt og sunt arbeidsmiljø, standardiserte prosesser, økt effektivitet og konkuranseevne.

Lean bidrar til økt kundeverdi gjennom kontinuerlig forbedring av våre arbeidsprosesser. 
Lean-pris

KAEFER Energy mottok prestisjetung pris

KAEFER Energy ble i september 2019 tildelt den prestisjetunge «Årets Lean-pris basert på punkter som:

  • Det har utviklet seg et stort eierskap til forbedringsprosessene i hele organisasjonen, med stor motivasjon, involvering og godt arbeidsmiljø som kjennetegn.
  • KAEFER Energys konkurranseevne er forsterket gjennom store forbedringer, innenfor slik som HMS, produktivitet, presisjon og kvalitet.
  • KAEFER Energy sin prioriterte oppgave, med stolte ansatte, er å skape merverdi for våre kunder. Resultatene innen HMS har aldri vært bedre, og sammen med et stadig lavere sykefravær forsterker det påstanden om at våre ansatte trives og inspireres gjennom involvering.

Sammen skaper vi merverdi for våre kunder og våre ansatte. Det gjør vi gjennom å jobbe smart, sikkert, levere god kvalitet og gjennom planoppnåelse, - alt på en kostnadseffektiv måte.

Lean

This video is uploaded by the provider Vimeo. By clicking on "Watch video" you accept the data protection declaration of the provider. We have no influence on data processing by Vimeo
Watch video
Watch video

Denne videoen er lastet opp av leverandøren YouTube. Ved å klikke på "Se video" godtar du leverandøren sin databeskyttelseserklæring. Vi har ingen innflytelse på databehandlingen til YouTube
Watch video
Watch video