Page path:


Karriere og ledige stillinger

Har du mot, muskler, kunnskap og viljestyrke? Vil du løse varierte oppgaver i olje- og gassmarkedet? Vi trenger deg som vet hva som trengs for å få en god idé fra start til mål. Er du klar for en utfordring? KAEFER Energy har et bredt spekter av funksjoner som til enhver tid skal være dekket – alt fra operatører til ingeniører, lærlinger til ledelse.

KAEFER Energy utvikler personell med flerfaglig kompetanse og gir karrieremuligheter til våre ansatte.

Dette gir verdi både for våre kunder og ansatte ved at vi oppnår økt fleksibilitet og effektivitet, sysselsetting for våre ansatte gjennom større deler av året og mer kunnskap hos ansatte kan øke trivsel.

Et firma, mange muligheter

Utviklingen til våre ansatte er viktig for oss. Vi er et multidisiplin selskap – et selskap med flere ulike fagfelt. Dette gir muligheter for opplæring i flere ulike disipliner, slik at du som ansatt kan jobbe på tvers av fagfeltene.

Norge og verden
KAEFER Energy har oppdrag over hele landet, men som en del av KAEFER Group finnes det også muligheter internasjonalt i bedriften – både når det gjelder kursing og prosjekter. www.kaefer.com

 

Thorbjorn Jensen

Thorbjorn Jensen

Direktør HR

 

+47 900 62572

Fokus på friskhet
Fornøyde medarbeidere er en forutsetning for fornøyde kunder. KAEFER Energy ønsker at alle ansatte skal være tilfredse med miljøet på jobb – og at de skal ta vare på sin egen helse. Sikkerhet på jobb er en selvfølge for oss. Vi aksepterer ikke skader på verken mennesker, materiell eller miljø.

KAEFER-skolen
KAEFER-skolen
Ledige stillinger
Ledige stillinger