Page path:


KAEFER ENERGY er tildelt kontrakt på Transocean Barents

 
14. feb. 2014

KAEFER ENERGY er tildelt oppdraget med å bygge om ROV-hangaren på Transocean Barents til lager og kontor. Dette innebærer å dele hangaren i to etasjer ved å installere et nytt ståldekk. Det øverste nivået skal være et tørt l...

 
 

KAEFER ENERGY er tildelt oppdraget med å bygge om ROV-hangaren på Transocean Barents til lager og kontor. Dette innebærer å dele hangaren i to etasjer ved å installere et nytt ståldekk. Det øverste nivået skal være et tørt lager som skal isoleres. Et nytt kontor inne på lageret blir installert i form av en ferdig innredet konteiner, og denne må tilkobles HVAC, elektro, F&G, PA og data. Det skal installeres en ny leddport og nye rømningsdører. Nytt HVAC-anlegg skal installeres. Det skal ogs�� gjøres en del modifikasjoner på utvendige gangveier og trapper, samt endringer og tilpasninger på lys, F&, rør og PA.

KEN

Installasjonsarbeidet skal utføres mens riggen ligger på verftet hos Kværner Stord i Leirvik. Ifølge planen skal riggen ankomme verftet 19. juni, og det er kun 53 dager på å utføre arbeidet. En viktig utfordring blir derfor å utarbeide en plan med en installasjonssekvens for gjennomføring.

Prosjektet går i regi av innredningsavdelingen, og prosjektleder blir Unn Schouw. Prosjektet er multidisiplint EPCIC, og Kværner Stord er bestiller på vegne av Transocean.