Page path:


Gudrun Hook-Up kontrakt tildelt KAEFER ENERGY

 
28. jun. 2013

For KAEFER ENERGY sin del, startet "Gudrun-eventyret" kun begrenset til rørisoleringsarbeidet for en modul ved Aibel Haugesund. Plattformdekket til Gudrun består i hovedsak av fire moduler, der to er bygget hos Aibel i Thailand, en (LQ) hos Apply Leirvik...

 
 

For KAEFER ENERGY sin del, startet "Gudrun-eventyret" kun begrenset til rørisoleringsarbeidet for en modul ved Aibel Haugesund. Plattformdekket til Gudrun består i hovedsak av fire moduler, der to er bygget hos Aibel i Thailand, en (LQ) hos Apply Leirvik og en hos Aibel i Haugesund. Vår kontrakt var knyttet til den ene modulen som har blitt bygd i Haugesund.

I forhold til det omfanget dette utgjorde, er vi gjennom prosjektperioden blitt tildelt arbeid tilsvarende mer enn en ti-dobling. Dette er vekst som er kommet med tildeling av ansvaret for andre fagfelt (PFP, metallisering, maling, kjemisk rengjøring, stillas, vanlig rengjøring) og knyttet til rørisolering relatert til de tre andre modulene. En slik økning i arbeidsomfanget er i aller høyeste grad takket være stor iver og innsats fra våre ansatte, god ledelse, evne til å håndtere store svingninger i bemanningen, samt vilje og evne til å påta oss et vidt spekter av arbeidsomsoppgaver, også ut over våre primærdisipliner.

Global Work har vært sentral i hele prosjektet, gjennom levering av betydelige deler av personell, samtidig som de har evnet å takle store svingninger. Global Work har gjennom mange år utviklet seg i tett samarbeidet med oss i Norge og utgjør i dag definitivt en viktig muskel for KAEFER ENERGY, noe også våre kunder vet å sette pris på.

KEN

Gudrun-prosjektet er blitt et glimrende eksempel på det potensialet som ligger i mersalg. Suksessfaktorer er fokus og gode resultater innen HMS, leveringsevne og kapasitet, samt kremmerånd og innsalg. I tillegg har vi mottatt anerkjennelse for kvaliteten på utført arbeid. Resultatet blir fornøyde kunder, godt omdømme for KAEFER ENERGY og økt omsetning for bedriften.

For få dager siden ble innsatsen vår ytterligere kronet, da vi også ble tildelt kontrakten for offshore hook-up arbeid. Arbeidet vil starte i august, etter at Gudrun er installert på feltet, og vil pågå noen måneder utover høsten. Med andre ord en fin videreføring av suksessprosjektet i Haugesund.

Jeg ønsker å gratulere prosjektet med meget god innsats og suksessfull gjennomføring.
Med hilsen og ønske om en god sommer til dere alle,
Sigve Aabø