Page path:


Alle får en bit av kaken!

 
4. nov. 2019

Johan Sverdrup-feltet er nå i produksjon! Dette er det største utbyggingsprosjektet i Norge siden 80-tallet, og produksjonsstarten for et slik suksessfullt prosjekt som Johan Sverdrup vil bli behørig markert. 

 
 

Som en takk til alle som har bidratt i forbindelse med utbyggingen, ønsker Equinor og Johan Sverdrup-partnerskapet å feire sine samarbeidspartnere med kake,  i dag fredag 1 november. Det har blant annet  bli servert kake på Geitaberget, ved Bergenskontoret, i Verdal og på Bryne.

KAEFER Energy har vært tungt engasjert i utbyggingsfasen, med store kontrakter både med Aibel (Drilling plattformen), Rosenberg Worley (broer og flammetårn) og Equinor (isolering av utstyrspakkene). Vi var videre engasjert av Samsung Heavy Industries (engineering knyttet til isolering på Riser- og Prosess plattformene).

KAEFER Energy har også som kjent blitt tildelt ISO-vedlikeholdskontrakten på Johan Sverdrup, og vil være tungt involvert i fase 2 av feltutbyggingen (vi er per i dag tre posisjoner på land (engeneering) og seks posisjoner ute på feltet).

Kjekt at Equinor setter pris på vårt positive bidrag for denne suksessfulle utbyggingen.