Page path:


2021

Viser 1-10 av 10 elementer.

Møt oss på SEC 2021

17. aug. 2021

Stavanger Energy Conference (SEC) er en møteplass for regionens mange dyktige leverandørbedrifter; en arena for fokus på et felles bransjeløft, ny teknologi og bærekraftig omstillingsevne.

more ...

«På millimeteren» i verdens høyeste vare- og sengelagerautomat

1. jul. 2021

Klatrelaget som består av Åstor Brocks, Daniel Sætre og Sindre Sperrevik har i to uker arbeidet med montering av rammeverket til den nye vare- og sengelagerautomaten på det nye universitetssykehuset i Stavanger, SUS. Sengeautomaten skal monteres i en 40 meter dyp sjakt, og blir med dette den første og høyeste av sitt slag i verden.

more ...

Norge trenger flere fagarbeidere

1. jul. 2021

Se og hør om hvilke forventninger elevene ved Bodø vgs. som en av få skoler i Norge innen overflatebehandling, har til lærlingperioden i KAEFER Energy.

 

 

more ...

Nok et spennende leveranse til Sør Korea

12. mar. 2021

KAEFER Energy skal levere en kombinasjonskasse som har både passiv brannbeskyttelse-egenskaper og kryogenisk spill-egenskaper til Coral-prosjektet i Sør-Korea. 

— Produktet er helt nyutviklet, og sammenhengen her er at det i 2018 kom en helt ny internasjonal standard for kryogensik testing.

KAEFER Energy var det første selskapet som testet den...

more ...

Styrket HMS-samarbeid på landanleggene mot 2025

11. feb. 2021

«Et målrettet og systematisk samarbeid med våre leverandører er viktig for at vi skal oppnå gode sikkerhetsresultater. Nå styrkes leverandørsamarbeidet på landanleggene frem mot 2025. En avtale med fem av våre sentrale leverandører understreker at vi står sammen for å oppnå bedre sikkerhetsresultater, læring og en sterkere kultur for sikkerhet» ...

more ...
Prefabrikasjonsveksted - KAEFER Energy

"På lag med leverandørene"

11. jan. 2021

Petroleumstilsynet (Ptil) sitt hovedtema for 2021 er «På lag med leverandørene», hvor det med rette settes søkelys på leverandørselskapenes vesentlige betydning for sikkerheten i norsk petroleumsvirksomhet.

more ...