Page path:


2014

Viser 1-7 av 7 elementer.

Innovative brannisoleringsløsninger

18. des. 2014

Vi har i lang tid markedsført våre brannisoleringsprodukter mot relevante prosjekter i Østen. Denne satsingen har båret frukter, og KAEFER ENERGY har dette året blitt tildelt leveranser av brannproduktet ENERGY Firecover® til nybyggprosjekter som Valemon, Goliat, Knarr samt andre mindre prosjekter.

more ...

KAEFER blir markedsledende i Brasil

12. des. 2014

KAEFER kunngjorde i slutten av forrige uke oppkjøp av selskapet det brasilianske selskapet RIP Serviços Industriais Ltda, fra ThyssenKrupp Materials International GmbH.

more ...

Ungt Entreprenørskap

22. okt. 2014

I vår ble KAEFER ENERGY kontaktet av Vibecke Lycke Olsen som er daglig leder i Ungt Entreprenørskap. Spørsmålet var om vi ville gå inn som sponsor, eventuelt samarbeidspartner i en eller annen form.

more ...

Status på KAEFER ENERGYs HVAC prosjekter

19. sep. 2014

KAEFER ENERGY leverer ikke bare HVAC tjenester til våre multidisipline prosjekter, men også som en selvstendig disiplin med totale leveranser av HVAC til olje- og gassmarkedet. Som totalentreprenør (EPCIC) tilbyr KAEFER ENERGY faglig styrke og tar ansvar for alle kontraktsmessige stadier, fra prosjektering til ferdigstillelse. På bildet: Heimdal...

more ...

HVAC oppdrag på Snorre A

4. mar. 2014

HVAC avdelingen i KAEFER ENERGY er blitt tildelt oppdraget med å oppgradere sement rommet/uniten på Snorre A for Odfjell Drilling Technology. Sluttkunden er Statoil. Dette innebærer innkjøp av utstyr og materiell samt installasjon og commissioning. Insta...

more ...